Sin categoría

Repasant el objectius. Tot el que s’ha fet aquest 2017.

2017 ja s’acaba i tot i que ha estat un projecte de 5 mesos hem avançat molt.

Crear un blog i entrar a les xarxes socials

Que puc dir? Quan vaig decidir publicar el meu llibre no en tenia ni idea de com anava el mundillo. Va ser la avida lectora (i gran recomanadora de llibres) de la meva companya de pis qui em va parlar de coses com Wattpad, Smashwords… veient-me molt verda i molt frustrada per no rebre respostes de cap editorial.

Perquè amics meus no basta amb decidir que el teu llibre val la pena ésser publicat per a fer-ho realitat. Fa falta moooolta feina, i ja us en parlaré en un altre moment.

El cas, vaig començar a cotillejar sobre les coses que havia de fer. La primera pista la vaig rebre de Smashwords i el seu llibre de màrqueting per a escriptors (es gratuït i un bon lloc per a on començar si esteu pensant en publicar una historia).

Primera cosa que heu de saber al respecte. NO PUBLIQUEU UN LLIBRE SENSE HAVER-VOS DONAT A CONEIXER!!! Perquè ningun ho comprarà, parlo per experiència.

Així que seguint les recomanacions de Smashwords i de tants altres blogs d’escriptura (marketingonlineparaescritores.com), vaig obrir-me un blog, vaig crear una pagina de face i fins i tot un perfil de Twitter. I vaig començar a donar-me a conèixer.

A dia d’avui tinc 53 seguidors a la pagina de Facebook i 61 a Twitter. Pot semblar poc però es una gran victòria venint de cero i tenint tant do de gents com en tinc jo.

Correció del llibre

mistake-968334_640

Perquè li feia falta. No sóc bilingüe, vaig començar a aprendre català als 3 anys. La meva llengua materna es l’Espanyol, i encara en aquesta llengua faig ja moltes errates. Per què em vaig llançar a escriure una novel·la en català?? (em va preguntar la Judit Blanco, gran correctora, quan li vaig ensenyar el llibre per a que me’l corregís). Va ser el moment, i potser una mica el fet que vaig pensar que escriuria millor en català que en castellà. Veureu, tot i que vaig aprendre a parlar en castellà, el primers textos que vaig escriure i llegir eren en català.

El cas es que feia falta pasta per a poder corregir el meu text. Per sort mantenia el contacte amb gent més de lletres que jo, com la TRADUCTORA Judit Blanco. Em va fer el gran favor de corregir-me la novel·la a un bon preu.

Aconseguir una portada i fer el primer concurs

portada 1

Un altra historia de gent qui et pot donar un cop de mà quan més els necessites. La Julia Millet Abascal, dissenyadora, va tenir el detall de fer-me la portada. No se si haureu tingut l’oportunitat de veure la que havia fet jo (ho se, horrible).

Hem va oferir varis dissenys i vaig decidir fer un concurs per a decidir-me.

quina us agrada més

Va sortir a Insta, FB i Twitter. Haig d’aplaudir a la gent de FB, van ser el més actius. Però encara així vaig aconseguir una molt bona participació, així que moltes gracies a tots.

Fer la meva primera promoció

oferta fin de año

Smashwords o va proposar i jo vaig pujar Lektu al carro. Podeu veure aquí la informació i com aconseguir el llibre.

I per a 2018

Publicar Contes de Lebor 1: Ovenfor

litha_bebinator.png

Jajaja no et posis així Litha. Ja us tocava sortir a la llum del sol.

Els Contes de Lebor es una iniciativa que vam dur a terme jo i la meva amiga Gemma. Vam acabar-lo fa molts anys però no havíem pensat ni en publicar-lo. Però ara que m’he posat les piles, perquè no?

Tinc previst aparcar la promoció del Clan de les Lleones a partir de febrer i posar-me a full amb aquest projecte. Que me’n dieu? Us crida l’atenció?

La Litha i la Freya no podrien ser més diferents. Una delicada donzella i una princesa barroera. Però quan es dóna un cop d’estat al regne es veuran obligades a fugir juntes en una gesta inoblidable plena de màgia, actes d’heroisme i algun que altre príncep. Podran les dues joves enderrocar al tirà i recuperar casa seva?

Acabar el Invernadero de las Nubes

personager bebinator

Aquest és el meu projecte de NaNoWrimo2017, que no vaig aconseguir acabar (ooooh). Però hi estic molt a prop i tinc esperances de poder passar-lo a beta molt molt aviat. Creuem els dits.

Acabar El Clan dels Dracs

La segon part del Clan de les Lleones esta en camí i superat ja el 50% de la seva producció. El vaig aparcar per a fer el NaNoWriMo i tinc previst recuperar-los (amb moltes més idees), desprès de desempallegar-me de la Prila.

El Clan de les LLeones en paper?

A aixó només diré…us agradaria???

Ja acabant…

Molt feliç any nou. Espero que us hagi agradat el meu anàlisis i que seguiu llegint-me el pròxim any.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s