contes de lebor

Contes de Lebor

Ovenfor (portada)

La Litha i la Freya no podrien ser més diferents. Una delicada donzella i una princesa barroera. Però quan es dóna un cop d’estat al regne es veuran obligades a fugir juntes en una gesta inoblidable plena de màgia, actes d’heroisme i algun que altre príncep. Podran les dues joves enderrocar al tirà i recuperar casa seva?

Ja disponible a Wattpad.

Coneix les autores

12967260_1144483692252639_125122706068037691_o

La Gemma Gonzalez Torà (dreta) i la Paula Yagüez López-Jurado (esquerra) es van conèixer a 4rt de la ESO a l’institut Icaria de Barcelona. Després de passar tota la seva adolescència com a amigues i en arribar a la Universitat van decidir començar a escriure una historia per a no perdre el contacte. Després de 5 anys, els Contes de Lebor es el resultat. La Maria Codina Batlle (mig) es la gran pega d’aquesta relació, i la millor crítica d’aquest llibre.

7 respuestas a “Contes de Lebor

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s