#UnAñodeAutoras

#UnAñoDeAutoras: Coneixent a Anna Dale

Anna Dale és una autora anglesa nascuda el 1971 que va estudiar un màster d’escriptura a la Universitat de Kent. Actualment porta la seva llibreria a Southampton on la compagina amb l’ofici d’escriptora (com la Sofía Rhei!). És l’autora de l’últim llibre en la meva llista de lectura: La remor de les bruixes, i de molts altres llibres de fantasia infantil, presentats a continuació.

Copia de Unañodeautoras2 (13).png

La remor de les bruixes

1012343

Tot i que el Joe Binks s’estimaria més passar el Nadal amb el seu pare, aquest cop li ha tocat visitar ña seva mare, que viu a Canterbury amb un nou marit i la seva filla petita, l’Esme. Poc s’espera el Joe que aquestes vacances, que prometen ser avorridíssimes, es convertiran en una increïble aventura. 

Al tren que l’ha de dur a Canterbury, el noi coincideix amb uns passatgers ben estranys i es veurà involucrat en una conspiració misteriosa per eliminar totes les bruixes d’Anglaterra. Tan bon punt baixi del tren, el Joe coneixerà un grup de dones extravagants, les bruixes del sàbat de l’Ortiga Morta, i es farà molt amic de la Branqueta, la més jove de totes. Junts descobriran que algú ha robat una pàgina del llibre d’encanteris més poderós de tots els temps, i amb la col·laboració valenta de l’Esme, hauran d’atrapar el perillós lladre abans que faci desaparèxer el món de la màgia. 

On trobar-ho: Amazon

Per qué llegir-la? Ho descobrireu molt aviat a la meva ressenya.

Dawn Undercover

1389416.jpgEngland’s Secret Intelligence Organisation, S.H.H. (Strictly Hush-Hush), is composed of several departments which are scattered over the capital city in undisclosed locations. Behind the facade of a seemingly ordinary bed and breakfast hotel in Pimlico, reside the offices of P.S.S.T. (Pursuit of Scheming Spies and Traitors). Dawn finds herself drawn in to an amazing world when she is enlisted by S.H.H. to find a spy missing in action. No ordinary spy drama, this wonderful book is full of charm, surprises and invention. 

On trobar-ho: Amazon

No puc dir-vos que el llegiu perquè aparentment no existeix una edició ni en castellà ni en català. Algú s’animaria a traduir-la??

Spellbound

2436547How far would you go to get rid of an annoying brother? Athene meets the Gloam, who cast a spell on everyone who knew her little brother so that they forget all about him. However, it is Athene who cannot forget her brother and so she sets out into a world of dark magic, underground kingdoms and twisted histories to save him.

On trobar-ho: Amazon

Un altre llibre mai traduït a les nostres llengües, aquest cop sí, amb molt fantasia. És possible que algun dia el veiem a les llibreries catalanes?

 

 

Magical Mischief

9572066.jpgHardbattle Books is no ordinary bookshop. Magic has settled there in every corner and over the years has brought chaos to Mr Hardbattle’s life and driven away most of his customers. His livelihood threatened, Mr Hardbattle is finally forced to take action. Together, Mr Hardbattle, the resourceful and down-to-earth Arthur and Miss Quint embark upon a quest to find a new home for the magic.

On trobar-ho: Amazon

Aquest llibre crec que relaciona molt bé les dues vides de l’autora, com escriptora i bibliotecària. Un altre bona obra que hauria d’arribar al nostre país.

 

 

M’ha sorprès descobrir que tenint llibres amb tanta bona puntuació a Goodreads, només un estigui traduït al català (o el castellà sense complicar-se). Podria ser una autora per descobrir?

 

Entretant, coneixeu el meu relat en català.

gratis
Descarrega’l a Lektu

Una respuesta a “#UnAñoDeAutoras: Coneixent a Anna Dale

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s