Sin categoría

#UnAnyD’Autores: El Lluís ens recomana les seves autores preferides

Ursula K. LeGuin, Un Mag de Terramar

En Ged és un nen que té una gran habilitat en les arts màgiques de Terramar, que s’articulen coneixent els noms veritables de les coses. El seu poder i ambició creixen, i el seu mestre decideix enviar-lo d’adolescent a l’escola de mags de Terramar. En Ged mostra grans habilitats a l’escola, però la vanitat i la rebel·lia no l’ajuden a adaptar-s’hi; és massa conscient que posseeix un gran poder. En un duel màgic per resoldre una discussió amb un company d’escola, en Ged allibera una criatura de la foscor que l’ataca i el persegueix. Creu que només pot fugir-ne i travessarà mitja Terramar per alliberar-se’n. Però de què fuig, en realitat?

On trobar-la? Raig Verd Editorial

Que en pensa el Lluís? Recomano el primer llibre del cicle de Terramar, però tots els volums que el formen són igual d’espectaculars, com també ho és la traducció de la Blanca Busquets.

Lauren Beukes, Les Lluminoses

LA NOIA QUE NO HA MORT
CAÇA L’ASSASSÍ QUE NO HAURIA D’EXISTIR

Chicago, 1931
Harper Curtis, un home violent sense llar, arriba a una casa que amaga un secret sorprenent: és la porta que el trasllada a altres moments en el temps per assetjar dones joves que li apareixen com «lluminoses», envoltades d’una aura especial que les converteix en l’objecte preciós dels seus instints assassins.

Chicago, 1992
La vida de Kirby Mazrachi s’ha trastocat després del brutal intent d’assassinar-la. Mentre lluita per trobar el seu atacant, el seu únic aliat és en Dan, un reporter d’homicidis que va tractar el cas i intenta protegir-la de la seva obsessió. A mesura que la Kirby avança en la investigació, descobreix altres noies, les que no van aconseguir sobreviure. Les proves dels crims són… impossibles, i la resposta sembla amagar-se en una casa abandonada al centre de la ciutat.

On trobar-la? Mai més

Que en pensa el Lluís? Un thriller amb un assassí en sèrie que viatja en el temps on la ciutat de Chicago esdevé un protagonista més de la novel·la.

Katherine Marsh, Un llóc al món

Setembre de 2015. Després de creuar el mar Egeu en barca fugint d’una vida de patiment a Síria i havent perdut de vista el seu pare, l’Ahmed, un noi de 14 anys sense passaport, decideix escapar-se del campament de refugiats a Brussel·les per por de ser deportat. Sense enlloc on anar, menjar, roba ni coneguts, decideix amagar-se temporalment a la bodega d’una gran casa. El que no sap és que allà hi viu en Max, un nen dels Estats Units de 13 anys que ha vingut a viure a Brussel·les amb la seva família per estudiar durant un any en una escola francesa.

On trobar-la? Todos Tus Libros

Que en pensa el Lluís? Un relat de l’amistat entre un adolescent migrant sense passaport que s’instal·la a la bodega d’una casa i el fill de la família que hi viu.

Alice Oseman, Heartstopper

Dos chicos se conocen. Se hacen amigos. Se enamoran. ¿Por qué nos empeñamos en hacer complicadas las emociones más sencillas? Esta historia de amor entre dos chicos, uno de ellos declaradamente homosexual y el otro en vías de autodescubrimiento, nos recordará que hay primeros amores frágiles como el cristal y memorables como el diamante. Con los titubeos propios de cualquier amor adolescente, Heartstopper responde a la manera de sentir de los jóvenes reales, con una visión abierta, natural y sensible sobre el amor y la identidad sexual, sin perder nunca la delicadeza y la emoción.

¿Dónde encontrarla? Todos Tus Libros

Que en pensa el Lluís? Una sèrie de còmics que recullen la història d’amor entre en Nick i en Charlie que aborda el col·lectiu LGTBI+ amb una naturalitat que defuig els dramatismes innecessaris.

Una respuesta a “#UnAnyD’Autores: El Lluís ens recomana les seves autores preferides

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s