Sin categoría

#UnAnyDAutores: coneixent la Inés Macpherson

Inés es local de Barcelona (1982) on va estudiar Filosofía. És escriptora i narradora de contes, i porta 10 anys fent la seva feina per la zona de Barcelona. Ha treballat amb Mataró Radio i ha participat al Festival de Narració Oral de Barcelona. Des de fa un temps treballa també com lectora, correctora i redactora profesional. La seva primera obra va ser publicada al 2011, i des de llavors no ha parat.

El secret de Lucía Morke

La Lucia Morke passa les tardes llegint novel·les gòtiques a la seva veïna cega. Una carta d’un amic desaparegut des de fa dos anys canviarà del tot la seva vida. L’amic li diu de quedar a una carretera deserta d’Els Monegres, escenari de moltes llegendes urbanes. En arribar, la Lucia troba solament un hotel buit, el Limbo… i, penjant de la porta, la brúixola que ella va regalar al seu amic. 

On trobar-la? Todos tus libros

Per què llegir-la? Esther Recuero comenta: Una portada atrayente, una sinopsis insteresante, un comienzo con garra y unos temas que atraen.

Contes per al (des)confinament

Durant la primavera del 2020, a causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, les llibreries han restat tancades, i les novetats literàries, com les persones, s’han vist confinades. Durant aquest temps, hem anat publicant contes inèdits al web de Males Herbes de manera gratuïta. Així oferíem als lectors que ho desitgessin la possibilitat de deixar enrere les parets de casa i escapar-se cap a altres realitats, ja fos a través del temps com de l’espai, al carrer de sota o a dos mil anys llum.

On trobar-la? Males Herbes

¿Per què llegir-la? El Kraken comenta: Aquests relats d’extensió variable són eclèctics, sense temàtica fixada i la majoria d’ells de caire fantàstic. 

Extraordinàries

Aquest volum recull quinze relats inèdits d’autores que estan a punt de fer un gran salt endavant. Una pinzellada de la literatura que vindrà, d’una banda perquè qui l’escriu són dones, i de l’altra perquè s’endinsen en els gèneres fantàstics amb una clara voluntat de renovar-los. Són històries que eixamplen els límits de les literatures de la imaginació i en capgiren les convencions, per oferir una perspectiva nova, més actual i més atractiva, d’alguns grans temes de la literatura de l’insòlit.

On trobar-la? Males Herbes

¿Per què llegir-la? Les rades grises comenta: Extraordinàries és la demostració palpable que la “primavera del fantàstic català” no és flor d’un dia, sinó una dinàmica consistent i ferma que està recollint fruits d’anys de treball i que té molt camp per córrer. 

Freakcions #7

En aquest número podreu llegir sis relats de gènere fantàstic originals en català: “Els cent de Zhòusī Láikǎàosī” de David Gálvez, “Nostàlgia” de Víctor García Tur, “Dramatis personae” de Jordi Masó, “Organismes” d’Inés Macpherson, “El senyor J.” de Ricard Ruiz Garzón i “El vent solar” d’Elisenda Solsona.

On trobar-la? Biblionauta

Per què llegir-la? Ferran d’Armengol comenta: Un gran recull de relats on es demostra que tenim un nivell alt d’autors dins del fantàstic en català.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s