Sin categoría

#UnAnyD’Autores: Coneixent la Suzette Haden Elgin

Suzette Haden Elgin no es el seu nom de naixement. Va néixer a Jeffersons City al 1936 amb el nom Patricia Anne Wilkins, i va atendre a la Universitat de California on va aconseguir un PhD en lingüística, en angles i navajo. La seva relació amb el llenguatge es veu en moltes de les seves obres, i es considerada una figura important en el camp de la creació del llenguatge de fantasia i ciencia ficció (juntament amb Tolkien). Va inventar el Ladaan, llengua que s’utilitza en el seu llibre homònim: Llengua Materna. Molt poc s’ha traduit fins ara d’ella a les llengües de la península Iberica.

The Gentle Art of Verbal Self-Defense

Learn how to detect the subtle «put-downs», insults and other verbal blows that almost everyone uses—parents and children, husbands and wives, teachers and students, and friends and lovers.

Most of us are under verbal attack everyday and often don’t even realize it. In The Gentle Art of Verbal Self-Defense you’ll learn the skills you need to respond to all types of verbal attack.

On trobar-la? Amazon.

Per què llegir-la? Jeff Yoak comenta: The Gentle Art of Verbal Self-Defense analyzes verbal attack patterns in English including paralinguistic and non-verbal aspects and provides ways in which they can be dealt with… gently.

Llengua Materna

En un futur no gaire llunyà s’han derogat els drets de les dones: depenen en exclusiva dels homes i el seu paper en la societat és merament marital. Només a les Nissagues, poderoses famílies que ostenten el poder econòmic gràcies a la seva capacitat per negociar amb espècies alienígenes, tenen un major grau de consideració social. Tot i això, viuen sota el jou implacable dels homes, atemorides i sovint maltractades. Al cor dels Casals, les comunitats en les quals s’organitzen les Nissagues, s’hi troben les Cases Ermes; en aquest indret es forjarà la revolució de les dones.

On trobar-la? Todos tus libros

Per què llegir-la? El Kraken comenta: Al començament comentava que una llengua és una visió concreta del nostre entorn, de la nostra realitat. Després de llegir aquesta sensacional novel·la també podem determinar que una llengua és també un instrument, una eina per modelar-la. Recordeu que Elgin va deixar escrit:

“La nostra llengua determina la nostra percepció de la realitat”

How to disagree without being disagreeable

With her Gentle Art of Verbal Self-Defense techniques, you’ll be able to respond clearly to hostile comments from others–or deliver necessary negative messages of your own–without sacrificing your dignity or principles. You’ll learn to:
* Keep domestic disagreements from escalating
* Deliver criticism to coworkers, employers, or employees
* Handle aggressive, negative comments about race, politics, or religion
* Provide discipline without increasing hostility
* Use language that reduces tension and creates rapport in every situation

On trobar-la? Amazon

Twelve Fair Kingdoms

The answer to a Challenge
is a Quest,
and if you want to stop Mischief
then Magic is best!

On trobar-la? Amazon

Una respuesta a “#UnAnyD’Autores: Coneixent la Suzette Haden Elgin

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s