Sin categoría

El Josep ens recomana les seves autores preferides

Marta Pérez Sierra, Un bonsai dins meu

Tots tenim un bonsai dins. Alguna cosa que socialment marca una diferéncia: un secret, una fóbia, una ferida…, peró que, per a nosaltres, resulta harmónica i equilibrada, com un bonsai. Un bonsai dins meu explica, en to d’humor o de reflexió, sovint des de l’absurd i sempre des de la reivindicació, alguns d’aquests bonsais que ens creixen dins. Un bonsai dins meu está escrit sense perjudicis, clar i catalá, per saltar-se límits a favor de la llibertat: la sexual, la de génere, la ideológica, la d’expressió…. des de la diferéncia enriquidora que s’obre a realitats impensables i a totes les seves connexions.Hi trobareu relats, erótics o no, que pretenen reflexionar des de la comicitat, la reivindicació i l’empoderament femení, i aquí i allá, com un polsim de pebre, un poema excitant. Deixa’t seduir i. mentre llegeixes….. Mulla’t els dits.Dibuixa camins de desigen el ventre.

On trobar-la? Todos tus libros

Que n’opina el Josep? Una col·lecció de relats eròtics breus, de tot tipus i amb personatges de totes les orientacions, i amb perspectiva de gènere, sobretot amb les il·lustracions!

Alister Mairon, Sabres de sal

Sabres de Sal ens transporta a les colònies d’ultramar de l’antic regne de Lathalia, un indret orgullós que domina amb mà de ferro el mar i la major part de les illes. Aquest escenari es convertirà en tauler d’una batalla d’interessos quan entri en joc un antic document, robat amb traïdoria de la biblioteca on se’l custodiava. Es tracta del diari de l’antic almirall Farenzio. I segons es creu, desxifrar-lo condueix cap a un tresor de valor incalculable.

S’inicia així una cursa entre diferents faccions en lluita per l’obtenció del tresor. Un ­conflicte en el qual la Lena, l’única persona amb els coneixements lingüístics necessaris per desxifrar el diari en aquest indret del món, es convertirà alhora en eina indispensable i objectiu a abatre.

On trobar-la? Todos tus libros

Que n’opina el Josep? Es tracta d’una història de pirates inclusiva, diversa i amb molta, molta, mala llet. És fantasia fosca, per a adults i amb un mapa per resseguir els viatges dels vaixells.

Carrie Punto, Aventuras poéticas

Dicen que la primera línea de la contraportada es lo más difícil de escribir en un libro. Pues mira, yo ya la pasé y resultó emocionante. Así que, aquí estamos los dos, saltando de línea en línea, de emoción en emoción, de silencio en silencio…Entre la magia y la poesía, hay una línea muy fina de texto. Entre párrafo y capítulo un espacio sutil de silencio, entre tú y yo, un mundo de letras y emociones por recorrer. Si quieres convertirte en un jinete épico pasa a la página 146. Si quieres ser una rata que no sabe decidir, pasa a la página 35. Si lo que quieres es vivir una experiencia de conexión contigo mism@ , emocionante y mágica, relájate, siéntate y disfruta de “Aventuras poéticas”.

On trobar-la? Amazon

Que n’opina el Josep? Recordeu els llibres d’escull la teva aventura? Doncs està fet amb poemes: tu esculls com saltes d’un poema a l’altre mentre fas exercicis gestàltics i arribes al final de la teva experiència.

Yuhki Kamatani, Sombras sobre shinamami.

Tasuku acaba de mudarse a Onomichi, una ciudad cercana a Hiroshima. Todo va bien hasta que sus compañeros de clase descubren porno gay en su móvil y empiezan a burlarse de él. Desesperado, decide suicidarse antes de que el acoso le haga la vida imposible. Sin embargo, justo cuando se dispone a arrojarse desde una colina, contempla cómo una misteriosa mujer salta y desaparece. El rastro de aquella presencia fantasmal, que responde al nombre de Nadie, lo conduce a un local llamado El Consultorio. Allí conocerá a Haruko Daichi, una joven lesbiana que se ha trasladado a Onomichi para vivir con su pareja, además de otros personajes con los que Tasuku intuye que tiene algo en común. Ellos le harán plantearse si no es preferible vivir desafiando los estándares a aceptar una muerte en vida.

On trobar-la? Todos tus libros

Que n’opina el Josep? Si voleu un manga que parli del col·lectiu LGTBI al Japó, amb totes les seves lletres i d’una manera positiva, i amb un tocs de fantasia, heu de llegir aquest, són només quatre volums.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s